Hirdetés

PC World-mydlink előfizetői akció



|

Ha most 9990 forintért, félévre előfizet a PC World-re, egy mydlink Wireless N otthoni hálózati kamerával lehet gazdagabb.

Hirdetés

Rendkívüli ajánlattal kedveskedünk régi és új előfizetőiknek, ugyanis az, aki október 5-ig előfizet fél évre a megújult PC World magazinra, egy mydlink Wireless N otthoni hálózati kamerával is gazdagabb lehet. A csomag tartalmazza a PC World hat számát, a magazinokhoz mellékelt több ezer forintos ingyenesen használható szoftvercsomagot - ami neves vírusvédelmi megoldásokat is magában foglal -, valamint a hálózati kamerát, amely széleskörűen használható otthoni megfigyelésre.

 

 

 

Ezt a kamerát viheti haza, aki most előfizet a PC Worldre


A DCS-930L Wireless N ugyanis kiváló minőségű kép- és hang továbbítására képes a hálózaton vagy interneten keresztül helyi vagy távoli megfigyeléshez. A mydlink szolgáltatásával ráadásul az eszköz egy számítógéppel vagy az iPhone illetve Android alkalmazással bárhonnan elérhető, akár mobileszközről is. A csomag értéke összesen 30 470 forint, ami az előfizetési akciónk keretén belül most harmadáron lehet az Öné!


Az akciós ajánlat a készlet eréjéig, legkésőbb 2011. október 5-ig tart, és minden olyan régi és új előfizetőnkre vonatkozik, aki 9990 Ft-os áron fizet elő a PC World magazinra az IDG médiashopon keresztül.

 

Az előfizetéshez kattintson erre a linkre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.