Hirdetés

Peli: ultrabiztonságos tablet és laptoptartók üzleti felhasználóknak



|

A Peli széles választékában mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő védőtokokat és táskákat.

Hirdetés

Nemsokára vége a nyári szünidőnek és a szabadságolásnak, a gyerekek lassan visszatérnek az iskolába, szüleik pedig a munkahelyükre. Sokan új laptopot, táblagépet, e-könyv olvasót vagy más, a munkavégzéshez szükséges elektronikus eszközt is vásárolnak ilyenkor. Az ő számukra fejlesztette ki a különlegesen erős és megbízható védőtokok, táskák piacvezető gyártója, a Peli a Back-to-Work termékcsaládot.

Hirdetés

A Back-to-Work tablet- és laptop-tartók, táskák, tokok tökéletes védelmet biztosítanak az üzleti felhasználók digitális eszközei és dokumentumai számára. A spanyol cég termékei nem csak az időjárás viszontagságaitól, hanem a leejtés, ütődés okozta sérülésektől is megvédik fontos munkaeszközeinket. Nem kell többé adataink elvesztése miatt aggódnunk, a Peli ütés-, víz- és porálló termékei kiemelkedő biztonságot nyújtanak.

Peli-Storm IM2435 CASE – Utazó üzletembereknek

Az IM2453 CASE igazi „guruló iroda”, amely nem csak könnyen szállítható, hanem biztonságos is egyben. Ebben a remekül pakolható, vízhatlan és törésálló utazótáskában szárazon és biztonságban tudhatjuk a laptopunkat és az iratainkat.

Teleszkópos fogantyúval is felszerelték, így ideális útitárs a folyton úton lévő üzletemberek számára, egyedi kialakításának hála pedig bármikor könnyen hozzáférhetünk a tartalmához. Igény szerint variálható, párnázott belsővel látták el, ezért szinte bármilyen digitális munkaeszköz szállítására alkalmas lehet.

Peli-Storm IM2370 CASE – Biztonság és testre szabhatóság

Az IM2370 CASE szinte minden környezeti hatásnak ellenáll: egyszerre vízálló, porálló és törhetetlen. A perforált habszivacsréteggel ellátott Pick'n'Pluck rendszernek köszönhetően a felhasználók szó szerint estre szabhatják a táska belsejét, így a eszközeik formájuktól és méretüktől függetlenül a legnagyobb biztonságban utazhatnak.

Opcionálisan beszerezhető, sokzsebes fedelében tollak, mappák, kalkulátorok – szinte bármilyen irodaszer és kiegészítő – kényelmesen elfér. Párnázott vállpántja különösen kényelmessé teszi a használatát.

Peli Hardback 1055CC – Az elérhető legnagyobb védelem az eszközei számára

Digitális eszközeink nem csak értékesek, de sajnos sérülékenyek is. A Peli Hardback tokok szinte bármelyik e-könyv olvasó, tablet, netbook és 15 hüvelykes vagy annál kisebb laptop számára kivételes védelmet kínálnak.

A 1055CC víz- és rázkódásbiztos, puha borítással ellátott, párnázott habszivacs belseje hatékonyan nyeli el az ütődéseket és rázkódásokat, amelyek kárt tehetnének az eszközeinkben.

CE2180 és CE3180 Peli Pro Gear Vault – Az optimális biztonságért

A Peli CE2180 és CE3180 tokjai ideális megoldást jelenthetnek azok számára, aki üzleti útjaikra is magukkal viszik az iPadjüket. Az iPad Airek mellett az iPad Miniket és a Retina kijelzős iPad Miniket is tökéletesen megvédik.

Ha becsukjuk őket, megóvják kedvenc tabletünket az ütődésektől, a portól és a nedvességtől. Nyitott állapotban remek, rázkódásvédelemmel ellátott alternatívát jelenthetnek a hagyományos tokokkal szemben, de asztali táblatartóként is megállják a helyüket. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy elejtjük a táblagépünket, hiszen ezek a többféle színben kapható tokok akár egy 1,2 méteres esést is könnyedén kibírnak.

További információ és vásárlás:
www.peli.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.