Hirdetés

Pendrive az élet védelmében



|

Nem lehet elég óvatos az ember, ha az egészségéről van szó, ha pedig hirtelen rosszul leszünk valahol, nem árt, ha fontos adataink nálunk vannak.

Hirdetés

Az nem új találmány, hogy az ember magánál hordja a legfontosabb egészségügyi problémáinak adatait (gyógyszerérzékenység, allergia, öröklött betegség, vészhelyzet esetén értesítendő személy), de mostantól mindez lényegesen könnyebb, ráadásul sokkal kellemesebb viselet lesz.

Nem véletlen a viselet szó, ugyanis egy ékszerbe rejtett pendrive lehet a tökéletes megoldás, amelyet egy New York-i dizájner álmodott meg. Az Electrose mutatja be az aranybevonatú memóriaegységet, ezen az oldalon mindent megtudhatsz róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.