Hirdetés

Pendrive beépített kapacitáskijelzővel



|

Lexar USB kulcsán figyelemmel követhetjük a szabad tárhelyet.

Hirdetés

A Lexar JumpDrive Secure II Plus amellett, hogy ugyanazzal az 256-bites AES titkosításra alkalmas biztonsági szoftverrel van ellátva mint elődje a JumpDrive Secure II, egy ultravékony törhetetlen kijelzőt is kapott, melyen egy tízes osztású skálán folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a szabad (vagy foglalt -- nézőpont kérdése) tárhelyet.

 

 

secureii_plus_1gb_2_k.jpg

 

 

A Lexar Vista kompatibilis USB-s tárolója nem olcsó, mivel legkisebb kapacitású fél gigabájtos változathoz körülbelül 4000 forint környékén lehet majd hozzájutni. A legnagyobb JumpDrive Secure II Plus 4 gigabájt adat tárolására alkalmas, de hamarosan érkezik a 8 gigabájtos modell is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.