Hirdetés

Physics az ATI-tól, de mikor?



|

Ez az a kérdés, amire talán még ők sem tudják a választ

Hirdetés

A múlt hét végén Dave Orton, az ATI elnöke egy konferenciahívás során azt nyilatkozta, hogy a fizkai gyorsítás nagy mennyiségben nem lesz elérhető a következő 9-12 hónap során. Korábban az ATI azt is kijelentette, hogy csupán meghajtó kérdése az egész, hiszen a jelenleg is kapható X1900 és X1600-as lapkák már képesek a gyorsításra.

A Computex alatt az ATI ugyan demózott fizikai gyorsítással az RD600-as lapkakészleten, de mire ez a bizonyos közel egy év letelik, az RD600 valószínűleg már kifutott termék lesz.

Később, az ATI egyik szóvívője azt nyilatkozta, hogy Dave Orton csupán azt mondta, hogy nagy volumenben nem lesz elérhető a szolgáltatás, de a kártyák már a polcon vannak, a meghajtó program hamarosan érkezik, és lassan befutnak a fizikai gyorsítást támogató játékok is. Mindezen tényezők egybeesése várható az említett időtartam leteltével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.