Hirdetés

Piacra került a Qi-töltős Samsung monitor



|

Az AMD FreeSync-et is támogatja az elegáns megjelenítő.

Hirdetés

A Samsung még július végén jelentette be az S24E370DL névre keresztelt monitorát, amely legnagyobb érdekességét a Wireless Qi szabványú vezeték nélküli töltője jelenti. A termék a napokban kezdett szélesebb körben elérhetővé válni, méghozzá bruttó 299 eurós (olyan 94 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés


Ez nem kevés pénz egy monitorért, azonban a beépített wireless telefontöltőt, a rendkívül dizájnos megjelenést, továbbá az AMD FreeSync támogatását mind meg kell fizetni. Természetesen ezek ellenére sem belépőkategóriás termékről van szó: 23,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles PLS panel, 178 fokos betekintési szögek, 1000:1 kontrasztarány, 250 cd/m² fényerősség, 4 ms GTG válaszidő, 60 Hz-es képfrissítés.


A külső tápegységgel szállított ellátott Samsung S24E370DL dobozában csak egy D-SUB (VGA) kábel található, de a monitor HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 bemenetek segítségével is csatlakoztatható a jelforrásul szolgáló hardverekhez.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.