Hirdetés

Piacra került az NVIDIA GeForce GTX 1060



|

Nem okozott meglepetést a termék teljesítménye.

Hirdetés

Az ígéretnek megfelelően a mai napon hivatalosan is megkezdődött az NVIDIA felső-középkategóriás GeForce GTX 1060 grafikus kártyájának forgalmazása. A hírünk írásáig elérhetővé vált tesztek alapján a termék többnyire a GeForce GTX 980 teljesítményét hozza, azaz nagy átlagban olyan 5-10 százalékkal gyorsabb a rivális AMD Radeon RX 480-nál, és 10-40 százalékkal lassabb a GTX 1070-nél. Full HD-s játékra tökéletesen megfelel.


Hirdetés


A videokártya 3 GB-os változatát még mindig nem jelentette be az NVIDIA, így egy darabig biztosan csak a 6 GB-os változat lesz elérhető. A GTX 1060 egyesült államokbeli ajánlott fogyasztói ára 249 dollár, hazánkban a különféle modellek várhatóan olyan bruttó 100-120 ezer forint közti összegekért kerülnek piacra. Az olcsóbb modellek referencia, míg a drágábbak a hardvergyártó partnerek saját hűtési megoldásait használják.



(Forrás: TechPowerUp, VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.