Hirdetés

Piezo alapú otthoni multifunkciósok



|

Új multifunkciós tintasugaras nyomtatókat jelentett be az Epson.

Hirdetés

Valamennyi modell Epson DURABrite Ultra tintával, akár 5760x1440dpi nyomtatási felbontással és az Epson egyedülálló Micro Piezo technológiájával dolgozik. A nyomat tintasugaras viszonylatban rendkívül tartós, hagyományos- és fotópapíron sem kenődik el, ráadásul vízálló. Valamennyi új készülékek különálló, egyenként cserélhető patronokból nyeri a tintát.



A fotószerkesztő- és kezelő alkalmazások mellett néhány egyéb praktikus program is helyet kapott a telepítőlemezeken. Az Epson Easy Photo Fix szkennelési technológiával kifakult, régi és sérült fényképek állíthatók vissza eredeti állapotukba, míg az ABBYY FineReader® optikai karakterfelismerő (OCR) szoftverrel beszkennelt dokumentumainkat alakíthatjuk szövegfájllá.



A DX4000-es modell az abszolút belépő szinten mozog, 600 DPI felbontású lapolvasó modullal és 23 lap/perc névleges nyomtatási teljesítménnyel.



A DX5000 már 1200 DPI felbontású szkennerrel és 27 lap/perc névleges teljesítménnyel dicsekedhet. PictBridge csatlakozással és memóriakártya-olvasóval támogatja a digitális "fényképelőhívást". Egy 10×15 centiméteres fotó kinyomtatásához csak 28 másodpercre van szüksége.


Két hüvelyk képátlójú LCD monitorral nyújt többet a DX6000, ezzel kényelmesebben kezelhetővé, kiválaszthatóvá teszi a fotókat, nagyobb kényelmet biztosít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.