Hirdetés

Pillanatkép az AMD Radeon HD 6850-ről is



|

A Radeon HD 6870 után a 6850-es kártyáról is érkeztek információk, illetve egy fotó is.

Hirdetés

Nem sokkal az AMD Radeon HD 6870 kiszivárgása után a kisebbik testvér is bemutatkozott, legalábbis ha hinni lehet a jelenlegi információknak (hiszen hivatalosan még egyik grafikus vezérlőről sem adtak ki adatot). A lenti fotón elviekben a Radeon HD 6850 látható.

 

A hírek szerint a Radeon HD 6850 a másik, Barts GPU által hajtott kártya. A két slotot igénylő vezérlő éhesnek is mondható, ugyanis egy plusz, 6-tűs PCIe-csatlakozóra is szüksége van a működéshez. A DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel rendelkező HD 6850 támogatja a CrossFire módot is.

 

A további adatokat is feltételes módban kell kezelni, hiszen egyelőre semmi sem hivatalos. A pletykák szerint azonban a Radeon HD 6850 800 stream processzorral rendelkezik, a GPU órajele pedig 775 MHz. A 256 bites memóriainterfész mellé 1 GB GDDR5-ös VRAM társul, 4000 MHz-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.