Hirdetés

HP Mini 110 netbook csajos színekben



|

Két újabb színnel bővült a HP Mini XP Edition netbookok kínálata.

Hirdetés

A HP Mini 110 XP Edition érhető el pink és fehér színösszeállításban, mindkettő fedlapja visszafogott mintát kapott, így leginkább a hölgyek számára készítették őket. Mindkét színvariáns belső értékei ugyanazok, mint az eredeti változaté, így 10,1 hüvelykes, LED háttérvilágítású kijelzővel, 1,6 gigahertzes Intel Atom N270 vagy N280 processzorral és 1 gigabájt RAM-mal felszereltek.

Pénztárcánk vastagságától függően választható 16 vagy 32 gigabájtos SSD háttértárnak vagy esetleg egy 160 gigabájtos hagyományos merevlemez is, amely 5400-as fordulatszámon pörög. Az internetelérésről Wi-Fi kapcsolat gondoskodhat.


hpmini110netbookpinkwhite.jpg

Friss opció, hogy 30 dolláros felárért elérhető a Broadcom HD Video Accelerator opció is. A nem szokványos színű netbookok 20 dollárral kerülnek többe mint a fekete változat és csak Windows XP operációs rendszerrel rendelhetők egyelőre, a Linuxos Mi Edition verzióra még várni kell. A két nőies HP Mini 110 netbookok ára 349 dollárnál kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.