Hirdetés

Planar: 3D-s monitor és billentyűzet



|

A Planar Systems a 3D-s munkával foglalkozók dolgát szeretné megkönnyíteni újdonságaival.

Hirdetés

Az oregoni, kijelzőkkel foglalkozó Planar Systems a 3D-s munkával foglalkozók dolgát szeretné megkönnyíteni újdonságaival. Az SA2311W névre keresztelt, 23 hüvelykes szélesvásznú monitorukba 120 Hz-es panel került, natív felbontása 1920 x 1080 pixel. A kijelző teljes támogatást nyújt az NVIDIA 3D Visionhöz is.

 

A 3D-s LCD-kijelző 2 milliszekundumos (G2G) válaszidővel rendelkezik, és D-Sub, DVI és HDMI csatlakozók kerültek rá. A talp magassága állítható, a hozzá tartozó garancia három év, az idén decemberben megjelenő monitor ára pedig 449 dollár.

 

A Planar bemutatott egy speciális billentyűzetet is, amelyet kifejezetten aktív, 3D-s szemüveg használatához szánnak. A ProGlow vezetékes billentyűzetre 105 gomb került, USB porton át működik, és hétfokozatú, állítható fényerővel rendelkezik, aminek következtében a 3D-s szemüvegekkel átláthatunk a gombokon. A ProGlow ára 185 dollár, és szintén decemberben érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.