Hirdetés

PlayStation TV: immár nyugaton is



|

A PS Vita TV-t ősztől lehet megvásárolni Európában és Észak-Amerikában, Playstation TV néven.

Hirdetés

A Sony a tavaly Tokyo Game Show alkalmából mutatta be a PS Vita TV-t, mely egy apró eszköz, amely azt a célt szolgálja, hogy PS1, PSP, PS VIta játékokat lehessen lejátszani nagyképernyős TV-n. A PS Vita TV HDMI kábelen keresztül csatlakoztatható a televízióra, de kommunikál még WIFI, és Bluetooth kapcsolaton keresztül is.

Hirdetés

A Sony egészen tegnapig csak a Távol-Keleten forgalmazta a 100 dolláros eszközt, de az idei E3-on a japán cég bejelentette, hogy a nyugati féltekén, Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a PS Vita TV, de átnevezve. PlayStation TV néven kell keresni majd a boltokban, de eltérően a Távol-keleti verziótól, fekete színben lesz kapható, 100 dolláros áron. Lesz egy drágább verzió is, mely körülbelül 140 dollárba fog kerülni, ez egy Playstation TV-t, egy 8 gigás memóriakártyát, egy Dualshock 3 kontollert, és egy LEGO The Movie játékot fog tartalmazni. Megjelenés valamikor ősszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.