Hirdetés

Plextor DVD író táblagépekhez



|

Semmilyen szoftverre nincs szüksége az írónak.

Hirdetés

Nem sok jót hoztak az utóbbi évek az optikai adattárolással foglalkozó cégek számára, mindinkább a merevlemezek, NAS-ok és felhők irányába mozdulnak el az igények. A Plextor azért nem adja fel és a táblagépek korában is van optikai alapú alternatívája azok számára, akik szeretik otthon tárolni adataikat.

 

A PlexEasy-hez nem kell írószoftver, mégis képes archiválni memóriakártyáról, merevlemezről vagy akár mobiltelefonról és táblagépről is. Kártyaolvasóval és USB catlakozással is ellátták, felismeri és kezeli különféle meghajtókat, táblagépeket vagy akár PTP (Picture Transfer Protocol) rendszerű fényképezőgépeket, videokamerákat.

 

 

Bármiről, bármilyen operációs rendszerrel működő vagy akár azzal nem rendelkező USB eszközről menthetők tehát a képek, videók és állományok. A PlexEasy menöjéből kell kiválasztani a CD-re vagy DVD-re írandó elemeket. A nyolcszoros sebességű DVD író persze akár PC-hez is köthető, de alapvetően a táblagép és okostelefon tulajdonosok számára jelenthet jó megoldást.

 

Szerencsére nem csak optikai vonalon gondolkodik a Plextor, hanem flash eszközökben is. Legújabb, Ultrabookba építhető SSD meghajtója Marvell chippel dönget, bővebb információ hírünkben.

 

ICT Day 2012
Stratégiához a technológiát
 
A cikkben feldolgozott témákról bővebben is hallhat a Computerworld konferenciáján, amely a 2012-ben követendő IT-stratégiákkal foglalkozik.
 
A részletekért látogasson el a konferencia aloldalára. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.