Hirdetés

PoV GeForce GTX 580 Beast, folyadékhűtéssel



|

A GF110-alapú videokártya természetesen gyárilag túlhajtott teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

A Point of View és a TGT tuningcsapat bemutatta legújabb közös termékét, amely az elképesztően erős grafikus kártyák sorozatát bővíti: megszületett a PoV GeForce GTX 580 Beast. A kártya gyárilag túlhajtott, az OC-tulajdonságok mellett pedig a hűtés is egyedi: folyadékhűtéses blokk került a vezérlőre.

 

Egészen pontosan egy 9 milliméter vastag réz blokk fedi le a kártyát, amelyet az Aqua Computer készített, és folyadékhűtéses rendszerrel kell összekapcsolni. A GF110-es GPU-ra épült vezérlő természetesen OC-tulajdonságokkal rendelkezik.

 

A DirectX 11-támogatással érkező kártya 512 CUDA maggal bír, a GPU órajelét 772-ről 855 MHz-re, a shaderét 1544-ről 1710 MHz-re növelték, míg az 1536 MB GDDR5-ös memória 4008 helyett 4104 MHz-en ketyeg. A PoV GeForce GTX 580 Beast ajánlott fogyasztói ára 730 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.