Hirdetés

PowerColor PCS+ HD6950 Vortex II Edition, egyedi hűtéssel



|

A gyárilag megnövelt teljesítményű, egyedi hűtésű kártyához a Call of Duty: Modern Warfare 2 jár ajándékba.

Hirdetés

A PowerColor bemutatta legújabb grafikus kártyáját, a PCS+ HD6950 Vortex II Editiont, amely teljesen új, egyedi kialakítású hűtőegységgel rendelkezik. A két, 92 milliméteres Vortex ventilátor magassága manuálisan állítható, így a légáramlás mértéke és a hűtőborda hőmérséklete kézzel szabályozható.

 

Az 1408 stream processzorral rendelkező kártya némi gyári tuningot is kapott. A GPU órajelét az eredeti 800-ról 850 MHz-re növelték, a 256 bites memóriabusz által kezelt 2 GB GDDR5-ös VRAM órajele pedig 5200 MHz-re nőtt (5000-ről).

 

A kártya CrossFire- és Eyefinity-támogatással egyaránt rendelkezik, kimenetek tekintetében pedig dual-DVI, HDMI és két mini DisplayPort áll rendelkezésre. A PCS+ HD6950 Vortex II Editionhöz a gyártó ajándékba adja a Call of Duty: Modern Warfare 2 teljes verzióját. Sajnos a vezérlő ára ismeretlen maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.