Hirdetés

PowerColor PCS+ Radeon HD 6850 CoD: MW2-vel



|

A gyárilag OC-értékekkel felvértezett kártyára egyedi hűtő került, ami 15%-kal hatékonyabb.

Hirdetés

A PowerColor már két Radeon HD 6850-es kártyával is jelen van a piacon, azonban elérkezettnek látták az időt, hogy egy harmadik, különlegesebb verziót is bemutassanak: ez lett a PCS+ HD 6850. A gyárilag "tuningolt" kártyára egyedi hűtés került.

 

A 90 milliméteres ventilátorhoz három réz hőcső tartozik, és a referenciahűtőkhöz mérten 15%-kal hűvösebben tartja a kártyát. A 960 stream processzorral rendelkező PCS+ HD 6850 órajeleit az alábbiak szerint növelték: a GPU órajele 775-ről 820 MHz-re, az 1 GB VRAM 4000 MHz-e 4400 MHz-re nőtt.

 

A 256 bites memóriainterfésszel dolgozó kártya természetesen CrossFireX-képes, továbbá dual-DVI, HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 kimenetek kerültek rá. A legjobb az egészben, hogy a PowerColor ajándékba adja a kártyához a tavalyi év játékpiacának legnagyobb FPS-durranását, a Call of Duty: Modern Warfare 2-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.