Hirdetés

PowerColor Radeon HD 7750 alacsony profillal



|

Ebből a videokártyából ez az első a világon, amely mindössze egy kártyahelyet igényel.

Hirdetés

A PowerColor a Radeon HD 7750 LP névre keresztelt új videokártyájával az első olyan HD 7750-es vezérlőt mutatta be, amely alacsony profillal rendelkezik, és mindössze egyetlen kártyahelyet igényel.

 

A vezérlőre egy meglehetősen kompakt léghűtés került: az alumínium lamellák tömege fölött egy mindösszesen 40 milliméteres ventilátor igyekszik hűvösen tartani a kártya GPU-ját. Természetesen a kompakt méretnek ilyen esetben hátránya is van, hiszen a kicsi légkavaró nagyobb zajt kavar.

 

A 28nm-es Cape Verde-re épülő videokártya GPU-ja 800 MHz-es órajelen dolgozik, míg a memória 4,5 GHz-es értéken. A 128 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel. Kimenetek tekintetében dual-link DVI, HDMI 1.4a és D-Sub érhető el. A PowerColor újdonságának az ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.