Hirdetés

PowerLite S9 projektor az Epsontól



|

Az SVGA-felbontású S9-et elsősorban oktatási célokra szánja az Epson.

Hirdetés

Az Epson több célból is gyárt projektorokat. Ilyen felhasználási területek például az oktatás, vagy az otthoni szórakozás, házimozi kialakítása. A legújabb Epson PowerLite az S9-es modell lett, amelyet elsősorban az oktatás területére szán a gyártó.

 

A projektor kielégítő tulajdonságokkal rendelkezik. SVGA felbontásra képes, és 2500 lumenes kivetítésre. A plug-and-play lehetőséggel felvértezett eszköz Windows és Mac operációs rendszereket is támogat, és 2,3 kilogramm.

 

A projektor PC-hez csatlakoztatásához mindössze egy USB-kapcsolatra van szükség. Az S9 rendelkezik monitorkimenettel és audioportokkal is, ha külső eszközt csatlakoztatnánk. A 30 fokban állíthatóság mellett 1,35x-ös digitális zoomot is kapunk; a 3LCD technológia pedig energiatakarékossági célokat szolgál. Az S9 szeptembertől lesz megvásárolható, 500 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.