Hirdetés

Prémium óriástablettel készül a Google



|

10,2 hüvelykes lehet, a neve pedig Pixel C lesz, ha minden igaz.

Hirdetés

Az Apple 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépe után úgy néz ki, hogy a Google is kedvet kapott egy hatalmas, prémium tablethez. 

Hirdetés

A pletykák szerint ennek a neve Pixel C lesz, és 10,2 hüvelykes képernyőt kap, 308 ppi-s képsűrűséggel. A fényerő kellően nagy lesz, 500 nites értékkel. 

A motorháztető alatt egy NVIDIA Tegra X1 SoC kaphat majd helyet, 3 GB LPDDR3-as RAM-mal és C-típusú USB porttal. Úgy tudni, hogy Android operációs rendszer lesz rá telepítve. 

Ugyan ez nem egy Nexus készülék lesz, egyes források szerint már a mai eseményén bemutatja a Google a nagy táblagépet. Lesz hozzá két billentyűzetes kiegészítő is: az egyik alumíniumból, a másik bőrből. 

A Pixel C olyan külsőt kaphat, mint a Pixel laptopok, csak billentyűzet nélkül. Egyelőre novemberi megjelenésre és magas vételárra lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.