Hirdetés

Problémák a Lenovo S10-zel



|

A mezőnyből kimagaslóan forró S10-es netbook ventilátora túl gyors, túl hangos, és túl gyakran kapcsol be.

Hirdetés

 

s10.jpg
 

A Lenovo S10-es netbookja a piacon az egyik olyan modell, amely a "legforróbb" címért versenyezhet - használata során annyira melegszik, hogy egy Eee PC hűvösnek, egy Cloudbook pedig egyenesen jéggé fagyottnak tűnik hozzá képest. A billentyűzete például 38-42 Celsius-fok között fűti a rajta gépelő kezeket.

 

Ezt azonban már az első tesztekből tudhattuk, amit a későbbi próbák csak tovább igazoltak - az S10 tényleg melegszik. Most azonban fény derült egy újabb, komolyabb problémára is.

 

A Lenovo hivatalos támogatói fórumoldalát elárasztották a panaszok, melyek szerint az S10 ventilátora megszámlálhatatlan alkalommal pörög fel, majd kapcsol ki. A sok ki-bekapcsolás mellé az egység túl hangos is, ráadásul túl gyorsan pörög.

 

Szintén problémát jelent, hogy bár a jelenség állítólag majdnem kivétel nélkül minden S10-tulajdonosnál előfordul, a Lenovo egyelőre nem ismeri el a "hibát". Volt, aki a szervízből például ugyanúgy kapta vissza netbookját.

 

levono.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.