Hirdetés

Profi alaplapokkal készül az MSI



|

Rengeteg alaplapot visz magával az idei Computexre az MSI.

Hirdetés

Az MSI rengeteg új alaplapot visz magával a 2014-es Computex kiállításra, amely június 3-án kezdődik. A Z97 Gaming szériából 10, a Z97 XPOWER és XPOWER sorozatokból 3, a Z97 Pro Series családból 16 darab új modell lesz megtekinthető a standjukon. 

Hirdetés

A Z97-es "Gaming" alaplapokkal az MSI az Intel negyedikgenerációs processzorait szeretné kiszolgálni. Ennek keretében új hűtőbordákkal, Xtreme Audio DAC és a Creative Sound Blaster Cinema 2 által támogatott Audio Boost 2 technológiákkal készülnek, na és persze M.2, SATA Express és Killer LAN támogatásokkal. 

A Z97 MPOWER, MPOWER MAX AC és XPOWER AC eközben a tuningkedvelők kegyeire hajt, komoly VRM bordákkal, amelyek speciálisan vízhűtéshez lettek tervezve. A Z97 Pro Series eközben SLI-támogatással, valamint az M.2 és a SATA Express megoldások beépítésével kedveskedik. Az adatátviteli értékek ezek segítségével a 10 gigabitet is elérhetik másodpercenként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.