Hirdetés

Profi Revoltec egér és Razer Scarab egérpad



|

A Revoltec egy kiváló egérrel, a Razer egy felsőkategóriás egérpaddal kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

A német tulajdonú Revoltec bemutatta legújabb játékos egerét, amely a Fight Series-t bővíti, és FightMouse Elite névre hallgat. A rágcsáló egy 5040 dpi-s lézeres szenzorral dolgozik, és mindkét oldalon gumibetétek találhatóak rajta.

 

A jobb oldali betét ráadásul kivehető, ez alatt ugyanis állítható súlyok lapulnak: egészen pontosan plusz 30 grammal nehezíthetjük meg a FightMouse Elite-et. A vezetékes egér USB 2.0-ás csatlakozást használ, és 9 darab programozható gombbal rendelkezik.

 

 

Kerámia csúszótalpakat kapott, cserélhető gumibetétet, a polling rate (mintavételezési arány, az egér hányszor jelenti egy másodperc alatt a pozícióját a rendszernek) pedig 1000 Hz-en alakul. A tervek szerint az újdonság Európában már kapható: ára 29 euró.

 

A Razer újból egy prémiumnak számító egérpaddal gazdagította kínálatát, amellyel a PC-s játékosok még pontosabb élményt érhetnek el. A Scarab az úgynevezett Fractal 2.0-ás felülettel és kristályos bevonattal segít az egereknek abban, hogy válaszidejük csökkenjen, és még simábban csússzanak.

 

 

A Scarab mérete 350 x 280 x 3 milliméter, alul gumírozott a kellő tapadás érdekében. A január 1-től megvásárolható Razer Scarab csomagjában egy megerősített hordtáska is található. A pad még így sem számít olcsónak, ára 40 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.