Hirdetés

Projektorok Hollywood processzorral



|

Hollywood processzorral ellátott projektort dobott piacra a BenQ.

Hirdetés

A BenQ piacara dobta az SP830/831 WXGA DLP projektorokat, mely technikai specifikációik alapján (1280×768 WXGA felbontás, 2000:1 kontrasztarány, 2D-trapéztorzítás javítás, 3500/4000 ANSI lumen fényerő, DVI-I+HDCP, komponens, kompozit, S-video csatlakozók) lehetővé teszik a széles körű felhasználást.

 

Újdonság a beépített HQV-processzor, mely a szabványos és nagyfelbontású jelek esetén szükséges zajcsökkentés és skálázás funkciókat látja el. A HQV teljes képjavítási számításokat kínál egyszerre két nagyfelbontású forráson, ezáltal a kép a képben és a megosztott képernyős megjelenítés is használható.

 

További funkció a zoomvezérlés -- aminek segítségével kinagyíthatunk a kép adott részeit -- és offline hűtési funkció.

 

benq_sp830.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.