Hirdetés

Radeon HD 6770 IceQ X Turbo az HIS-től



|

Az HIS új videokártyája gyárilag megnövelt teljesítményt és egyedi hűtőt is kapott.

Hirdetés

Az HIS legújabb videokártyája at IceQ X szériába tartozik: nem csak gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik, de egy egyedi hűtőt is kapott. A Radeon HD 6770 IceQ X Turbo GPU-jának órajele 880 MHz (alaphelyzetben 850 MHz), a memória órajele pedig az eredeti 4800 MHz helyett 5000 MHz.

 

A Juniper-alapú kártya kék nyomtatott áramköri lappal csábítja a vásárlókat. A dual-slotos hűtőegység egy 92 milliméteres ventilátorral és két vastag, réz hőcsővel igyekszik hűvösen tartani a 800 stream processzorral rendelkező grafikus vezérlőt.

 

A 128 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel. A kártya támogatja a CrossFireX-et, illetve EyeFinity-módra is képes. Kimenetek tekintetében dual-DVI, HDMI és DisplayPort áll rendelkezésre. Az HIS Radeon HD 6770 IceQ X Turbo ára 140 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.