Hirdetés

Radeon HD 6870 1G Dirt 3 Edition a Sapphire-től



|

Az egyedileg átszabott Radeon HD 6870 mellé a Codemasters autós játéka is jár.

Hirdetés

A Sapphire Technology egy új videokártyával bővítette termékpalettáját. Az újdonság a Radeon HD 6870 Dirt 3 Edition névre hallgat, ami már önmagában sokat elmond a vezérlőről. A kártya egyébként kék nyomtatott áramköri lappal rendelkezik, és egy dual slotos hűtővel, amire két 90 milliméteres ventilátor került.

 

A videokártya 1120 stream processzorral dolgozik, a GPU órajelét a gyári 900 MHz-ről 920-ra növelték. A 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel 4200 MHz-en. A kártya CrossFireX-támogatással is rendelkezik, illetve egymaga öt kijelzőt képes kezelni - két DVI, egy HDMI 1.4 és két mini DisplayPort 1.2 kimenet került rá.

 

A Radeon HD 6870 Dirt 3 Edition dobozában továbbá ott lapul egy utalvány is, amellyel a Codemasters autós játékát, a Dirt 3-mat tölthetik le a vásárlók. A Sapphire grafikus kártyája már előrendelhető, 208 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.