Hirdetés

Radeon HD 7750 gyorsabb kiadásban



|

Az AMD 900 MHz-re gyorsította a videokártya GPU-ját.

Hirdetés

A texas-i AMD csendben frissítette a Radeon HD 7750-es videokártyáját, amelynek a GPU-ja lett gyorsabb az eddiginél. A lépés hátterében az NVIDIA GeForce GTX 650 és 650 Ti kártyái is állhatnak, azonban a GCN lapkák eleve alkalmasak voltak a teljesítménynövelésre.

 

Az új vezérlő ugyanazt a hűtést használja, a PCB azonban nagyobb lett. A Cape Verde GPU órajelét 900 MHz-re emelték, a vételáron azonban nem változtatnak, ami jó hír az alkalmi játékosoknak.

 

Az 1,5 milliárd tranzisztorból álló GPU 512 shadert, 32 textúrázó egységet és 16 ROP-ot tartalmaz. Ugyanezek a számok a Radeon HD 7770 esetében 640, 40 és 16 értékeken alakulnak - a HD 7750 esetében a különbség letiltásból ered, amivel a GPU órajel-emelését igyekezett kompenzálni az AMD, a HD 7770-hez képest.

 

Képforrás: ht4u.net

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.