Hirdetés

Radeon HD 7950 Flex Edition a Sapphire-tól



|

A megnövelt teljesítményű videokártya három DVI-csatolós monitort is kezel egyszerre.

Hirdetés

A Sapphire legújabb videokártyája, amelyet kifejezetten többmonitoros rendszerekhez készített, a Radeon HD 7950 Flex Edition. Az AMD GCN architektúrájára épülő vezérlők Eyefinity használatakor egy harmadik monitort is igényelnek, DisplayPort csatlakozóval vagy adapterrel. A Flex termékcsalád ezt megkerüli.

 

A Flex sorozat egyszerre három DVI-bemenetű monitor képernyőjén alkot egyetlen nagy felület (ezek a típusú kijelzők olcsóbbak), ebből egy esetben a mellékelt HDMI-DVI kábelre van szükség, szoftverre nincs. A GPU órajele 860 MHz, míg a memóriáé 1250 MHz. A referenciamegoldásnál erősebb kártya azonban tovább hangolható.

 

A Sapphire OC-felhasználásra szánt tuningprogramja, a TriXX ingyenesen letölthető a gyártótól. A segítségével a GPU feszültsége, órajele (és a memóriáé is) szabályozható, a hőmérséklet pedig valós időben figyelhető. A felhasználók egyedi profilokat is alkothatnak, amelyek a teljesítményen és a ventilátor hangján is változtatnak. A DirectX 11.1-et és a Windows 8-at is támogató videokártya CrossFireX módban összekötve egy ugyanilyen modellel, még hatékonyabb lehet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.