Hirdetés

Radeon HD 7970 GHz Edition Toxic 6 GB memóriával



|

Limitált darabszámban lesz elérhető az elképesztő teljesítményű Sapphire kártya.

Hirdetés

Az AMD-nek a Radeon HD 7970 felújított változatával sikerült ismét borsot törnie az NVIDIA és a GeForce GTX 680 orra alá, azonban a Sapphire úgy gondolta, ez nem elég. A Radeon HD 7970 GHz Edition Toxic 6GB egy meglehetősen erős vezérlőnek számít, amivel csak kevés modell veszi fel a versenyt.

 

A kártya a "mindössze" 3 GB memória helyett 6 GB GDDR5-ös VRAM-ot kapott, amely 6 GHz-es effektív órajelen működik. A 28nm-es Tahiti GPU órajele 1050 MHz, ez 1100 MHz-re is növelhető.

 

A hűtést tekintve a Sapphire a szokásos gőzkamrás megoldást alkalmazta, amelyhez egy hűtőborda és négy darab nikkelezett réz hőcső társul (két 8 és két 6 milliméteres), illetve egy pár 90 milliméteres ventilátor, valamint egy alumínium hátlap. A kártya ára ismeretlen, a szállítások azonban hamarosan megkezdődnek, limitált darabszámban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.