Hirdetés

Raptor házzal újít az MSI



|

A midi torony az Interceptor szériát bővíti, és ATX-es alaplapokat támogat.

Hirdetés

Az MSI egy új taggal bővítette az Interceptor házak családját, amely a Raptor nevet kapta. Az újdonság az ATX-es és kisebb alaplapokat támogatja, és a felsőkategóriát célozza meg.

 

A midi toronyban elöl és hátul is egy 120 milliméteres ventilátor található, ám előre kék LED-ek is jutottak. 5,25 hüvelykes meghajtóhelyből négy darab van, ebből egy foglalt, oda egy többfunkciós kártyaolvasó került.

 

3,5 hüvelykes férőhelyből hat darab van, és mindegyiknél szerszám nélkül rögzíthetőek a meghajtók. A ház előlapjára egy pár USB 3.0-ás port is került. A kívül-belül fekete Raptorra 3 év garancia jár, az ára pedig 59,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.