Hirdetés

Razer DeathAdder Black Edition - a legenda visszatér



|

A játékosvilágban ikonná vált egérből speciális, frissített kiadást dob piacra a Razer.

Hirdetés

A Razer DeathAdder a játékosvilágban gyakorlatilag ikonná vált, hiszen a kategóriában nem csak az első professzionális termék volt, hanem az egyik legjobb is. A közel öt éve piacon lévő egérnek - amely a Razer legkelendőbb terméke - most érkezik a speciális, frissített kiadása, a Black Edition.

 

Az új DeathAdder oldalára csúszásmentes gumibetétek kerültek. A 3500 dpi-s Razer Precision 3.5G infavörös szenzorral ellátott egér 1 milliszekundumos válaszidővel és 1000 Hz-es Ultrapolling értékekkel büszkélkedik. A Hyperesponse gombokból öt került a "rágcsálóra", mindegyik programozható. Az egér érzékenysége menet közben is állítható.

 

A Razer Ultraslick talpakon kiválóan mozgó DeathAdder 15G-s gyorsulásra képes. Az aranyozott USB-csatlakozóval szerelt egér 128 x 70 x 42,5 milliméteres. A DeathAdder Black Edition februártól lesz kapható, ára 59,99 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.