Hirdetés

Razer Ouroboros: játékos egér kompromisszumok nélkül



|

A vezeték nélküli, 8200 dpi-s egér szaggatásmentes élményt ígér, jobb-és balkezeseknek is.

Hirdetés

A Razer Ouroboros névre keresztelt egere kompromisszumok nélküli élményt kínál, mindegy, hogy a használója jobb-vagy balkezes, illetve, hogy mekkora a tenyere, és hol szereti fogni az egeret. Az Ouroboros tenyeret pihentető felülete 20 milliméterrel állítható a kényelem érdekében. Emellett állítható a hátsó rész dőlésszöge is, továbbá az oldalsó panelek is kicserélhetőek.

 

A 4G-s szenzor egy lézeres és egy optikai érzékelőt ötvöz, amely állítólag tízszer gyorsabb az elődváltozatoknál. A 8200 dpi-s rágcsáló vezeték nélkül működik, ehhez pedig csupán egy AA-s akkumulátorra van szüksége, amellyel egy feltöltéssel 12 órát képes üzemelni.

 

Az 1 milliszekundumos válaszidőnek köszönhetően szaggatással nem lehet találkozni a használat közben. A Razer legújabb, ezúttal is figyelemreméltó egerének az ára Európában 129,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.