CES 2012: régi tévéből okosat Samsung módra



|

A Wi-Fi inTouch HD-s Skype videotelefonálást és alkalmazásokat is kínál.

Las Vegasban, a 2012-es CES alkalmával mutatta be a Samsung új inTouch kiegészítő készletét, mellyel nem csak okostévévé, de Skype videokonferencia központtá is alakíthatjuk nagyképernyős tévénket.

 

 

Ha nem is a Samsung műhelyéből származnak az első okostévék, de mindenképpen a koreai cég az egyik fő kirobbantója és fenntartója a 2011-ben okostévé őrületnek. A 2011-es modellekben az eddigieknél fejlettebb USB és hálózati médialejátszó funkciók mellett okostévé platform is helyet kapott, azaz alkalmazásokat futtathatunk, persze érintőképernyő helyett távirányítóval vezérelve.

 

Ha valaki nem cserélné le néhány éves készülékét az okos funkciók miatt, akkor nem kell más gyártó kiegészítője, médialejátszója után néznie. A Samsung inTouch kiegészítő fődarabja magát az elektronikát, egy három megapixeles kamerát és hangszórókat tartalmaz. Wi-Fi hálózatra csatlakoztatva egyebek mellettYouTube, időjárás, Google News alkalmazásokat és webböngészőt is kínál, Android 2.3 alapokon, emellett hálózati és USB médialejátszóként is funkcionál. Érintőképernyő helyett QWERTY billentyűzetes távirányító szolgál vezérlőeszközül. Ha már kamera, akkor HD Skype hívásokat is lebonyolíthatunk vele és állóképeket is lőhetünk, hogy azokat közösségi hálózatokon osszuk meg.

 

 

200 dolláros áron vesztegetik majd a 30 fokban billenthető, a tévé tetején vagy polcon is felállítható kiegészítőt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.