Hirdetés

Rendelj Google terméket - de nem magadnak



|

A Google Áruházból a világon bárhonnan rendelhetünk, de a kiszállítás már nem megy ilyen simán.

Hirdetés

A Google Áruház (Google Store) az a hely, amelyen a Google értékesíti a Pixel okostelefonjait és táblagépeit, a Chromecast kütyüket és a Nest termékeket. A gond csak az, hogy mindössze Amerikába és néhány európai országba szállít, ráadásul eddig teljesen zárt volt más országok lakói számára. Ez változott meg most. 

Hirdetés

Immáron a világon bárhonnan hozzáférhetünk a Google Áruház egy-egy változatához, ráadásul használhatjuk a helyi bankkártyánkat is a vásárláshoz. 

Mit jelent ez a gyakorlatban? A frissítés előtt például Magyarországról sem vásárolni, sem hozzáférni nem lehetett a Google Áruházhoz. 

A frissítés után a magyarok - és bárki más is - elérhetik a Google Áruházat, ha kiválasztanak egy támogatott régiót. Ezután a saját bankkártyájukkal vásárolhatnak az emberek, de a saját, magyar címükre nem kérhetnek szállítást. Az ötlet alapján bárki vásárolhat, de inkább csak ajándékot - vagy pedig megkér egy külföldi ismerőst, hogy küldje tovább neki a kiszemelt terméket. 

Természetesen a kereskedők előszeretettel élnek majd ezzel a lehetőséggel, és szereznek be nagyobb mennyiségben Google terméket olyan régiókban, ahol azokat hivatalosan még nem forgalmazzák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.