Hirdetés

Rendeljünk egyéni feliratozású billentyűzetet



|

A hasznossága talán vitatható, de mindenképpen érdekes lehet az, ha saját ízlésünk szerinti feliratokkal ékesített klaviatúránk lehet.

Hirdetés

Ha sok időt töltünk a számítógép előtt, akkor felmerülhet bennünk a gondolat, hogy szeretnénk valami olyat, ami valóban a miénk, és esetleg ránk jellemző. Ez a legtöbb esetben csupán az íróasztalra pakolt dolgokban, azaz gyermekeink fotójában, a saját kávésbögrénkben, és egyéb apróságokban nyilvánul meg, de vannak olyanok, akik ennél magasabb szintre szeretnének jutni. Nekik nem elég, hogy csak a számítógép környékét pakolják tele személyes dolgokkal, hanem akár a perifériákat is egyéninek kívánják látni. Számukra nyújthat értékelhető megoldást a WASD, ami nem más, mint személyre szabható billentyűzet.

A WASD lehetőséget nyújt arra, hogy minden egyes billentyűn olyan felirat pompázzon, amilyet mi szeretnénk. Hogy miként működik ez, azt a gyártó oldalán kipróbálhatjuk, és ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, akár meg is rendelhetjük. Az érdekessége a dolognak, hogy a hagyományosan csak egyetlen betűt tartalmazó billentyűkre is kérhetünk több karakterből álló szavakat, jelzéseket. A célközönség nem tűnik túl bőnek, de speciális programokat használó embereknek, vagy egyedi hardvereket, perifériákat kedvelő játékosoknak felkeltheti az érdeklődését. Ára 130 és 150 dollár között van, kiviteltől függően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.