Hirdetés

Retro a javából: Donkey Kong könyvespolc



|

Donkey Kong a lakberendezés terén is nagyot üt.

Hirdetés

1981 óta sok víz lefolyt a hardverfejlesztők és a gamerek homlokán is, de sokan még mindig jó érzéssel emlékszünk vissza a világ első ismert platformjátékára, a Donkey Kongra. A játék nagyon nehéz volt (a mai, 3D-s virtuális valóságon puhára főzött szobazombik szemével meg különösen), de egyszerűsége mellett is lebilincselő. Ha valakinek nagyon hiányozna, hát ma is lehet játszani, akár böngészőben is (játékhoz kattints a képre!).

 

 

Sok akkori gyermek azóta sem nőtt fel, köztük Igor Chak sem, az „őrült” designer Invaders-ihlette ágyon alszik és ímmár van egy saját készítésű Donkey Kong pályát mintázó könyvespolca is! Nagyon, nagyon irigyeljük! Részletek és képek az Electrose.hu cikkében.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.