Hirdetés

Rittal interjú a FITI konferencia alkalmából



|

Hirdetés

A Rittal, amely leginkább rackszállítóként ismert, IT-termékválasztékát és a vevői igényekre szabott termékösszeállításait ismerteti, egyidejűleg felvázolja az aktuális piaci trendeket, fejlődési irányokat. Fontos szerepet kap a Rittal RimatriX5, amely egy komplett, rack-optimalizált moduláris fizikai IT-infrastruktúra és szolgáltatás. Ezenkívül napjaink egyik legfontosabb kérdéséről, az IT-berendezések hatékony hűtéséről, a szekrényhűtésről, klimatizációról is hallhatnak az érdeklődők, bemutatva a Rittal legújabb fejlesztését, a folyadékhűtési megoldásokat. A folyadékhűtési megoldások közül a visszafolyós rendszerű és a direkt folyadékhűtési megoldásokat mutatja be a cég - válaszolta kérdésünkre Bartos Péter ügyvezető. A visszafolyós rendszerű megoldásokban a klímaberendezésekhez hasonló módon a központi hűtőberendezés hűti le a hűtőközeget (rendszerint víz), amely csővezetékrendszeren jut el a hűtendő szekrényekhez, ahol hőcserélő adja le a hasznos hűtőteljesítményt. Így egyetlen központi hűtőegység több vezérlőszekrény hűtését is el tudja látni.

 

A Rittal másik folyadékhűtési megoldása a Direct Cooling Package, ahol a szekrényekbe egy DCP-szerelőlap (Direct Cold Plate, hideglap) kerül, amely közvetlenül érintkezik a hűtendő komponensekkel, a hideglapban pedig lehűtött hűtőközeg kering, amely zajmentesen, a léghűtésnél nagyságrendekkel hatékonyabban hűti az egységeket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.