Hirdetés

Érkezik az Acer új, 3D-s monitora



|

A 23,6 hüvelykes HS244HQ LED-es háttérvilágítást kapott.

Hirdetés

Az Acer megerősítette, hogy még ebben a hónapban az európai boltok polcaira is megérkezik a legújabb, 3D-képes monitoruk, amelyet többek között játékos felhasználóknak is szánnak. A HS244HQ 23,6 hüvelykes panelt kapott.

 

A kijelző 1920 x 1080 pixel megjelenítésére képes. A 120 Hz-es frissítési rátához 2 milliszekundumos válaszidő társul, valamint 12 000 000:1 dinamikus kontrasztarány. A monitor LED-es háttérvilágítást kapott.

 

Az Acer újdonságára HDMI 1.4a csatlakozó került, és alkalmazza az úgynevezett Active Shutter 3D technológiát. Utóbbi lényege, hogy a 3D-s képességek kihasználásakor magasabb fényerőt képes biztosítani a monitor. A HS244HQ ára 399 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.