Hirdetés

S3 PRO SSD-k a Team Grouptól



|

Az elődhöz képest jelentősen gyorsabb adattárolókba SandForce vezérlő került.

Hirdetés

A Team Group tavaly dobta piacra az SSD S3-as adattárolóját, amely nagy sikernek örvendett akkoriban. A cég sokat költött az SSD-kkel kapcsolatos kutatás-fejlesztésre, amelynek az eredménye az S3 PRO lett, amellyel a legnagyobb elvárásoknak is meg kívánnak felelni.

 

Az S3 PRO az elődmodellekhez képest akár 60 százalékkal is gyorsabb lehet. A 6 gigabit per másodperces SATA csatolófelületű adattárolóba SandForce vezérlőegység került, a gyártó szerint ezzel a biztonság és a megbízhatóság is garantált.

 

A S.M.A.R.T., RAISE és ECC technológiákkal ellátott SSD-k olvasási és írási sebessége kapacitástól függően maximum 550 megabájt másodpercenként. Az S3 PRO széria árai egyelőre ismeretlenek, azonban 60 és 480 gigabájt között négy kapacitásban kínálja az SSD-ket a Team Group.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.