Hirdetés

Sager NP6650



|

A Sager noteszgépének ára bár alacsony, mégis jól felszerelték.

Hirdetés

 

A Sager NP6650 az olcsóbb noteszgépek közé tartozik, azonban alacsony ára ellenére jól felszerelték. A 15,4 inches szélesképernyőtől eltekintve a gép konfigurációja többféle is lehet. Processzorként Celeron M-et vagy Core 2 Duo-t kaphat, míg a RAM maximálisan 2 gigabájtig bővíthető.

 

sager_6650.jpg

 

A legnagyobb beépíthető merevlemez 200 gigabájtos lehet. A grafikai elemek megjelenítését a VIA Chrome 9HC grafikus készlet segíti, CD-újraíró és DVD-író egyaránt választható az NP6650-be. A gép 1,3 megapixeles webkamerát, kártyaolvasót és Wi-Fi-modemet is kapott. A minimumkonfigurációs modell ára 599 dollár (110.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.