Hirdetés

Saját chipek gyártására készül a Xiaomi



|

Már májusban bemutatkozhat a Xiaomi első saját processzora.

Hirdetés

A Xiaomi nevéről általában olcsó, de viszonylag minőségi okostelefonok jutnak az eszünkbe. Ennek ellenére a gyártó foglalkozik televíziókkal, légszűrőkkel és sok mással is. 

Hirdetés

A jelek szerint immáron saját chipek gyártásával is. A Reuters idén már adott egy jelentést arról, hogy a cég saját processzorokat gyártana az okostelefonokhoz, amit egy közvetlen forrás is megerősített akkor. 

A Korea Times úgy tudja, hogy a Xiaomi már májusban bemutatja az első chipjét. Ennek a neve állítólag Rifle, és ez is az ARM-tól licencelt technológiára épít majd. 

Egyelőre nem tudni, hogy miben jelent majd különbséget a Xiaomi saját processzora a Qualcomm, a MediaTek és a Samsung termékeihez képest. 

Amennyiben felér a Rifle a rivális megoldásokhoz, akkor a legrosszabb esetben is segíthet csökkenteni a Xiaomi költségeit. 

A Xiaomi következő újdonsága egy 6,4 hüvelykes okostelefon lesz: a Mi Max május 10-én mutatja meg magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.