Hirdetés

Saját lapkát tervez a MacBookokhoz az Apple



|

Az Apple saját chipeket tenne a MacBookjaiba, amelyek az üzemidőt is alaposan megnyújtanák.

Hirdetés

Az Apple a jelentések alapján egy olyan chipen dolgozik, amely a jövőben érkező MacBookokba kerülne. Ez jelentősen megnyújtaná a laptopok üzemidejét, illetve az Inteltől való függőséget is mérsékelné. 

Hirdetés

A jól értesült források úgy tudják, hogy a T310-es chip hasonló lenne ahhoz az ARM-alapú megoldáshoz, amit például a 2016-os MacBook Pro Touch Barja alá fejlesztettek. 

A Bloomberg szerint a lapka ARM-alapú lesz, és a fejlesztését már tavaly megkezdték. Ez kezelné az alacsony fogyasztású módot is a notebookokon, amivel nem csak energiát spórolna, de értelemszerűen megnyújtaná az üzemidőt is. 

Amennyiben az Apple tényleg véghezviszi ezt a lépést, akkor a MacBookok jobban hasonlítanak majd az iPhone-okra és az iPadekre, amelyek egy ideje már csak saját lapkákkal dolgoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.