Hirdetés

Samsung 300V5A-S07



|

A Samsung 3-as szériájából egyet már megvizsgáltunk korábban, mely nagyon elnyerte tetszésünket, így pozitívan álltunk a most kezünkben fekvő darabhoz is.

Hirdetés

A 15,6 inches, 1366×768-as felbontású kijelzővel rendelkező gép egy szálcsiszolt fémhatású műanyag fedlapból, valamint masszív, fehér műanyag házból áll össze. A kissé súlyos, 2,45 kg-os gép összességében szép hatást kelt, de a fedlap nagyon keményen gyűjti a koszt. A kijelző matt, de minimális tükröződés így is tapasztalható. A numerikus paddal is ellátott billentyűzet szigetes kialakítású, és nagyon kényelmes a használata, de szereléséből adódóan könnyen koszolódhat a gombok alatt, ami nehezen, sőt alig tisztítható.

 



A touchpad nagy felületű, ami pozitív, viszont a két gomb krómozott műanyagból van, így az is szedi szépen az ujjlenyomatokat. A gép lelke egy Intel Core i5-2410M, mely 2,3 GHz-en ketyeg. Társul szolgál a 4 gigabájtnyi rendszermemória, valamint az Nvidia GeForce GT 520MX. Utóbbi 1 gigabájtnyi dedikált memóriával rendelkezik, viszont teljesítménye nem mondható túl jónak – ennek ellenére az alapesetben használt, integrált Intel HD 3000-nél jóval erősebb. Tárhelyül egy 500 gigabájtos merevlemez szolgál, mely SATA-II csatlakozóval kommunikál. Méretéből adódóan nem hagyhatták ki a DVD-írót sem, de egyéb dolgokat is megtalálhatunk még a gépen. Ilyen a kártyaolvasó, a HDMI-csatlakozó, a 3 darab USB, a D-SUB vagy az Ethernet port.

 



A gép teljesítményével nincs különösebb probléma, viszont a nagy tömeg, a közepesen erős melegedés, valamint az átlagnál picit gyengébb minőségű panel egy keveset levon az értékéből. Ha az árán sikerül a későbbiekben kozmetikázni egy kicsit, remek alternatíva lesz a 300V5A.

Adatok:

- Intel Core i5-2410M @2,3 GHz
- 4 GB DDR3 RAM
- Nvidia Geforce GT 520MX 1 GB VGA
- 2,45 kg
- 66,9×240×29,9 ~ 31,6 mm
- 500 GB SATA-II HDD @5400RPM
- Windows 7 Home Premium
- 15,6” LED-es háttérvilágítású kijelző @1366x768
- kártyaolvasó, DVD-RW, HDMI, D-SUB, 3xUSB, LAN, Wi-Fi
- 1,3 mp webkamera, 6 cellás akkumulátor
- Web: samsung.com/hu/
- Ár: kb. 190 000 Ft
- Forgalmazó: Samsung Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.