Hirdetés

Samsung: a cégeknek SSD-re kell váltani



|

A koreaiak sürgetik a HDD-ről való átállást, aminek szerintük már meg kellett volna történnie.

Hirdetés

Manapság már ritkán találkozunk Samsung merevlemezekkel, de azért még akad belőlük a piacon. Mindez nem véletlen, ugyanis a koreaiak nem igazán rendelkeznek komolyabb részesedéssel az iparágban, amelyet a Western Digital és a Seagate irányítanak, illetve a Toshiba is beleszól néha-néha. 

A Samsung ennek fényében ismét megragadta az alkalmat, hogy az alternatívákról beszéljen, amelyekkel kiváltaná a hagyományos adattárolókat. A gyártó igyekszik sürgetni az üzleti ügyfeleit, hogy mielőbb cseréljék le a HDD-ket a szervereikben SSD-meghajtókra. 

Pillanatnyilag rengeteg adatközpont használ merevlemezeket, ezt pedig szeretné megváltoztatni a Samsung. Az SSD-k ilyen szempontból gyorsabbak, megbízhatóbbak és hatékonyabbak is. Az egyetlen igazi probléma az áruk, amely azzal egészül ki, hogy jóval kisebb kapacitást is kínálnak. Ez utóbbi valószínűleg mindig is gond marad, bár szerencsére egyre nagyobbakat dobnak piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.