Hirdetés

Samsung Blu-Ray író



|

Májusra ígéri a Samsung külső és belső Blu-Ray íróinak piaci megjelenését.

Hirdetés

Nem csak a házimozi minőségében jelent majd előrelépést, hanem végre valamelyest fellélegezhetünk az optikai adattárolásban is, az új média egy rétegen 25, két rétegen 50 gigabájt kapacitást ígér.

Hazánkban még csak most kezdődött meg a digitális műsorszórás, ám nyugaton már egyre növekszik a digitális HDTV tartalmak piaca is. A Samsung kész meglovagolni az ezzel kapcsolatos várakozásokat, májusra ígéri belső (SH-B022A) és külső (SE-B026A) BD (Blu-Ray Disk) íróit. Ezek a "hároméltű" meghajtók egyaránt képesek lesznek írni és olvasni a BD, DVD és CD médiákat, így nem kell külön írót fenntartanunk a CD és DVD formátumokhoz. Kétszeres a Blu-Ray írás és olvasás sebessége, a DVD és CD médiákat kicsit visszafogottabb, 12-szeres illetve 40-szeres tempóban pörgeti a készülék. Örvendetes, hogy a jelenlegi csúcssebességekkel (8× DVD+RW és 6× DVD-RW) kezeli majd az újraírható DVD-ket is.

Samsung Blu-Ray drive

Akárcsak a Samsung egyéb meghajtói, az új modell is támogatja majd az automatikus Firmware Live Update funkciót.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.