Hirdetés

Új színes Samsung lézernyomtatók



|

A gyártó a Power Save és Toner Save funkciókat emelte ki.

Hirdetés

A lézernyomtatók percekig hőn tartják még a rendszert a nyomtatás végeztével, ami energiát igényel. Az új nyomtatók a Power Save gomb lenyomásával azonnal alvó üzemmódba kerülnek, ami által energiafogyasztásuk a felére csökken. A Toner Save gomb használata vázlatok nyomtatásakor a festékadag csökkentésével csökkenti a költségeket, a funkció egyetlen gombnyomással visszaállítható. Az automatikus duplex (kétoldalas) nyomtatás a CLP-620ND és CLP-670ND modellekben jelentős papírmegtakarítást eredményezhet.



 

samsung clp-620nd



 

Kiemelte még a gyártó közleményében az új navigációs gombot, mely megkönnyíti a beállítást, és követhetővé teszi a nyomtatást. Az új printerek sebessége 20 (CLP-620ND) illetve 24 oldal percenként (CLP-670N/ND), és pihenő módból bekapcsolva az első oldalt 20-25 másodperc alatt készítik el. Felbontásuk 9600x600dpi és 256MB memóriával rendelkeznek, ami 768MB-ra bővíthető. A készülékhez 2500 vagy 5000 oldal teljesítményű monokróm, és 2000 vagy 4000 oldal nyomtatására alkalmas színes tonerkazetták kaphatók. A nagy teljesítményű tonerek természetszerűen ritkábban igényelnek beavatkozást és és az oldalankénti nyomtatási költséget is jelentősen csökkentik.

 

 

samsung clp-620nd nyitott

 

A kisebbik, CLP-620ND SPL-C, PCL5 és PCL6 nyomtatónyelveken kommunikál, mely támogatott Windows és több Linux kiadás alatt is. A CLP-670N és CLP-670ND modellek a PCL6 mellett a PostScript 3 nyomtatónyelvet is támogatja, mely gyakorlatilag minden platformon használhatóvá teszi a nyomtatót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.