Hirdetés

Samsung F4EG HDD: 2 terabájt 3 tányéron



|

Az új merevlemez keveset fogyaszt és adatsűrűsége tányéronként 667 gigabájt.

Hirdetés

A Samsung F4EG a gyártó EcoGreen asztali merevlemez családjának legújabb fejlesztése, melynek 2 terabájt kapacitású példánya a SpingPoint HD204UI változat. E merevlemez különlegessége a tányéronkénti 667 gigabájtos adatsűrűség, így a teljes 2 terabájtos tárkapacitás elérésez elegendő összesen hat darab író-/olvasó fej és három tányér.

 

 

 

 


A korábbi, szintén 3,5 hüvelykes 2 terabájtos F3EG (HD203WI), ám négy tányérral szerelt merevlemezzel szemben az új F4EG jóval kevesebbet fogyaszt bizonyos szituációkban, például a véletlenszerű írás/olvasás műveletnél, ahol mindössze 5,7 wattot fogyaszt az F3EG 7,2 wattjával szemben.

Az F4EG merevlemez család SATA 2 csatoló interfésszel, 32 megabájt gyorsítótárral, valamint a halk működést biztosító NoiseGuard és SilentSeek technológiával kerül piacra szeptemberben 1,5-, valamint 2 terabájtos változatokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.