Hirdetés

Samsung házimozi és dokkoló hibrid csöves erősítővel



|

Cél visszahozni a zenehallgatás ünnepélyességét

Hirdetés

A Hi-Fi-tornyok kora rég lejárt, viszont zenét hallgatni mindenféle – sokszor silány hangminőségű – eszközzel is lehet és szokás is. A zenehallgatás részben elveszett élményét és ünnepélyességét prémium árszabású, hibrid csöves erősítőt tartalmazó termékekkel igyekszik visszahozni a mindennapokba a Samsung, meglovagolva a legendás csöves erősítők nimbuszát. A Vacuum Tube technológia házimozi erősítőkbe és audio dokkólókba került be először.

 

 

A 369 900 Ft ajánlott bruttó áron kapható Samsung HT-E6750W az első 7.1 csatornás, okos Blu-ray 3D házimozi rendszer itthon, amely egyazon egységen belül kombinálja a csöves és a digitális erősítőt is. Az 1330 wattos összteljesítményű rendszer a Samsung egyedi 3D surround hangzását kínálja, a forgatható hangsugárzók fölfelé is állíthatók, így a visszaverődött hang fölülről éri a hallgatót. A hátsó szatellit vezeték nélküli, a designt a rendszer elülső részén és tetején látható Samsung elektroncsövek dobják fel, amelyek működés közben világítanak.

 

 

A Samsung DA-E750 audio dokkolója a világ első dokkoló rendszere, amely a gyártó szabadalmaztatott hibrid csöves erősítő technológiáját használja, ugyanakkor egy sor Galaxy S és Apple iOS készüléket is támogat. A kétszázezer forintos árkategóriában induló, Wi-Fi kompatibilis DA-E750 a dokkoló kettős szerkezete révén kompatibilis a Galaxy S okostelefonokkal és az Apple iOS készülékeivel – beleértve az iPodot, az iPhone-okat és az iPadet is. A 2.1 csatornás hangszóróval és beépített, nagy teljesítményű, 100 wattos mélysugárzóval is felszerelt audio dokkoló analóg (kompozit) bemenettel is rendelkezik. Nyár elejétől lesz elérhető hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.