Hirdetés

Samsung ODD ultrabookokhoz



|

Az SE-218CB bár még mindig nem fért bele egy ultrabookba, méretben már passzol.

Hirdetés

Mivel az ultrabookoknak nagyon vékonynak kell lenniük, ezért nem kapnak beépített optikai meghajtót azok vastagsága miatt. Mivel még a tálca nélküli ODD-k is túl vastagok ezekbe a gépekbe, ezért a vásárlóknak egy külső meghajtóval kell beérniük. A Samsung most egy újabb alternatívát mutatott.

Az SE-218CB tulajdonképpen egy USB-s DVD-író, a különlegessége azonban a méretében és az energiafogyasztásában rejlik. A Smart Power Technology a fogyasztást igyekszik minimalizálni, USB-n keresztól. A 148 x 143 x 14 milliméteres eszköz 18 százalékkal vékonyabb a Samsung többi alacsony profilú meghajtónál, így méretei passzolnak egy ultrabookhoz.

A Smart Archive Technology a rögzítés minőségén igyekszik javítani, míg a Buffer Under Run azt igyekszik kiküszöbölni, hogy hiba adódjon az átviteli sebességnél gyorsabb írásból. A Samsung az idei CES-re is elviszi a meghajtót, és megpróbálja meggyőzni az ultrabookok gyártóit, hogy tegyék bele az ODD-t minden gép dobozába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.