Hirdetés

Samsung optikai HD-csatlakozó



|

Az új módszerrel akár a 400 méteres AV jelátvitel is olcsón megoldható

Hirdetés

Egy eszközt, amely a tömörítetlen AV jelek egyidejű átvitelét képes biztosítani egyetlen, akár 400 méteres száloptikai kapcsolaton keresztül.

Az optikai kábeles HD-csatlakozó távoli, végponttól végpontig tartó kábelkapcsolatot és nagy felbontású átvitelt biztosít az audio-/videominőség romlása nélkül bármely HDMI kapcsolattal rendelkező eszköz számára.

Az optikai HD-csatlakozó 2,5 Gbps sebességű adatátvitelt támogat, akár 400 méternyi kábelen is jelerősítő nélkül az 1080i szabványú videókhoz. Jellemzője még a teljes HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalom védelme) támogatás és a távirányító jelének átvitele is.

„Az újszerű optikai HD-csatlakozó azoknak a helyeknek a problémáját célozza meg, ahol a HD termékek egymástól több mint 5 méter távolságra találhatók. A Samsung megoldása könnyen használható és egyszerűen telepíthető termék” – mondta Kenneth Choi, a Samsung Set-Top Box marketingjének alelnöke.

A terméket, amelynek első mintái már kaphatók, a tervek szerint 2006 végén dobják piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.