Hirdetés

Samsung Syncmaster 226BW



|

Meglepően jó megjelenítő érkezett tesztelésre a Samsung jóvoltából – nemcsak külseje szép, hanem képminősége miatt sem kell szégyenkeznie.

Hirdetés

Manapság a TN-panelek sorában már nem számít extrának a két ezred másodperces válaszidő, ám képminőségük sosem volt tökéletes. Ezen próbál meg változtatni a 22 hüvelykes, szélesvásznú SyncMaster 226BW, amely nemcsak külsejét, hanem képminőségét tekintve is a legjobb TN-paneles kijelzők közé tartozik.

 

 

226bw_k.jpg
 

 

A beállítások után örömmel könyvelhettük el, hogy a fekete-színvisszaadás terén történt némi előrelépés, világosabb foltok azonban még mindig vannak, főként a képernyő alsó harmadában. Meglepően jó a színmegjelenítés, talán a legjobb, amit ebben a kategóriában eddig láthattunk. Ezt nagyban befolyásolja a beállított fényerő is, amely egyébként nem túl nagy, és nem is érdemes túl magasra venni, mivel igen sokat ront az imént említett kiváló színhelyességen.

 

A készülék külseje is megérdemel néhány szót: lekerekített formái, fényes, fekete kávája összességében elegáns megjelenést kölcsönöz a 226BW-nek, s bár ez leginkább szubjektív megítélés kérdése, szerintünk jól sikerült. Az állvány hátránya, hogy nem teszi lehetővé a képernyő magasságának állítását, és portréállás sincs. Mindezek ellenére úgy véljük, hogy a szélesvásznú Samsung 226BW minden téren megállja a helyét.

 

Forgalmazó: Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ár: 84 864 Ft

 

Adatok:

  • 22 hüvelykes képátló
  • 1680×1050 képpont felbontás
  • 300 cd/m2 fényerő
  • 3000:1 dinamikus kontrasztarány
  • 160/160 fokos látószög
  • 2 ezred másodperces válaszidő
  • Analóg és DVI-bemenet HDCP-támogatással

 

Értékelés:

Előny: kiváló külső, jó képminőség

Hátrány: nem állítható képernyőmagasság, alacsony látószög

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.